aanbiedingen
wijnvaten

Welkom bij Wijnkoperij Van Eesteren

Wijnkoperij van Eesteren is de leverancier voor al uw witte wijn, rode wijn en rose wijn en is gevestigd in Sommelsdijk op het Zuid Hollandse eiland Goeree Overflakkee nabij Rotterdam en de randstad en richt zich op zowel particulieren als ondernemers.

Direct wijn online bestellen
Bent een echte wijnliefhebber en wilt u direct uw wijn bestellen dan kunt u terecht in onze webshop www.wijnenwereld.nl, hier kunt u eenvoudig online wijn vergelijken en direct wijn online bestellen. Via deze webshop kunt u een keuze maken uit een assortiment van wel 900 verschillende soorten rode wijnen, witte wijnen en rose. Ook vindt u hier alle wijnen met alle informatie op gebied van streek, smaak, en wijn – spijs advies.

De Professional
Bent u een horeca bedrijf of bent u van plan er een te beginnen wij geven u vrijblijvend advies. Wij maken gratis uw wijnkaart en geven adviezen en desgewenst een cursus voor uw personeel. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Het Bedrijfsleven
Heeft u een klein, middel, of groot bedrijf en zoekt u een betrouwbare partner op gebied van dranken, frisdranken, blikjes en automaten wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Natuurlijk leveren wij ook een op maat gemaakte relatie geschenken.

Heeft u verder nog vragen over wijnen of onze andere producten kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

 

Direct wijn bestellen..

 

Neem contact met ons op

Wijnkoperij A. Van Eesteren
Dorpsweg 31
3245 VA Sommelsdijk

Postadres
Postbus 76
3240 AB Middelharnis

Telefoon
Fax
E-mail

0187 482 455
0187 487 318
info@wijnkoperij-eesteren.nl